Planera inför påsklovsresan till fjällen

Dags att åka till fjällen igen? Börja i så fall att planera din skidresa redan idag. Skidsäsongen i Sverige börjar under hösten, varar hela vintern och även en bit in på våren. Det går bland annat att åka till Åre och åka skidor under påsken, snön ligger fortfarande i backarna och antalet soltimmar är fler än mitt i vintern. Väljer du att åka till Åre får du verkligen de bästa backarna som Sverige har att erbjuda. Många liftar, Åreskutans magnifika utsikt över byn Åre och ett rikt utbud av aktiviteter och fester efter att solen gått ner. Där finns även elljusupplysta backar. Utöver Åre finns runt 200 andra skidorter i Sverige.

Fjällvandringar ett alternativ

Om du däremot åker norrut i början av hösten innan snön har lagt sitt täcke över fjällen går det utmärkt att fjällvandra istället. Fjällvandringar kan vara mysiga, men akta dig för myggor!

Köp fina vinterkläder och accessoarer

Om du ska åka till fjällen själv, med familjen eller kanske med ett kompisgäng, kan det ju också vara läge att uppdatera garderoben vad gäller skidkläder. eller kanske köpa nya skidglasögon? Det finns e-handelsbutiker som säljer riktigt snygga kläder som passar både i skidbacken och på After Skin.