Cykelsemester i Sverige

Fler och fler människor upptäcker att vårt fina avlånga land har mycket att erbjuda. Du behöver inte åka utomlands för att få varmt och fint väder med spektakulära vyer. Allt sådant kan du hitta i Sverige om du bara vill.

Om du verkligen vill uppleva Sverige från sin bästa sida gör du det på en cykel. Då har du möjlighet att se saker som många andra missar när de åker bil, tåg eller flyger. Upplev den grönskande naturen efter östkusten eller den karga, steniga och bergiga naturen på västkusten.

Om du föredrar platser som är mindre bebodda med mycket skog och härlig natur ska du ta dig norrut. Ju längre norrut du kommer desto mer annorlunda blir landskapet. Tar du dig riktigt långt norrut har du också möjligheten att se de beryktade norrskenet och dagar som aldrig blir nätter under de ljusaste sommarmånaderna.

Inhandla en cykel för semestern

Det finns specifika cyklar som är gjorda för att du ska ha mycket packning på. De är även bekväma för långa turer sittandes på en sadel. Ska du köpa en cykel till semestern gör du bäst i att göra det på nätet. På cykloteket.se hittar du alla möjliga olika cyklar som kan passa för ändamålet.