Fixa frillan på din resa

Det finns nog ingen bättre känsla än att komma hem från en resa solbrun, utvilad, och med en ny frisyr. Du kommer aldrig känna dig så snygg och fräsch som när du återvänder till jobbet med en häpnadsväckande makeover. Snygga kläder och smink i all ära, men håret är verkligen pricken över i:et. Rätt frisyr kan förändra ditt liv, på fler sätt än ett.

hairstyles-lifestyle

Välj rätt frisyr och styling

Steg ett är att välja rätt frisyr för din ansiktsform och utseende. Oavsett om du skulle klä bäst i kortklippt eller långa lockar, så går det att ordna. Antingen får du klippa och raka av en del, eller också får du sätta i löshår eller styla det så att det ser längre ut.

Steg två är att lära dig att styla det på rätt sätt. Det spelar ingen roll om det är långt eller kort, eller ens bortrakat, för du måste ändå styla det. Kanske behöver du använda tänger av olika slag, kamma till det på något sätt, eller lägga lite olja i topparna?

Steg tre är att välja hårprodukter. Här måste du veta vad du har för hårkvalité och behov i vardagen, för att kunna välja rätt. Klicka här och läs mer, och beställ hem det du behöver redan idag!